top of page
5896296_edited.jpg

ELEGANCIA és
FENNNTARTHATÓSÁG

   Ötleteinket a klasszikus minták, a nagypolgári emlékek és a természet inspirálja. Meghívóink elegáns, időtálló megjelenése és precíz kivitelezése glamúr és egyben meghitt hangulatot kölcsönöz minden eseményhez és bálhoz. 

    Fontosnak tartjuk a bolygónk védelmét, ezért gondosan ügyelünk arra, hogy termékeink a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyják maguk után. Az előállítás szakaszában igyekszünk minimalizálni és további célt adni a levágott hulladéknak. A csomagküldésnél pedig nem használunk zacskókat és műanyag alapú csomagolást.  

ALEXANDER PONGRÁCZ

   Gyerekként gyűjtöttem a csokoládés dobozokat, megőriztem a kártyákat és a képeslapokat. Elraktam minden magazint és rajzot.  A szépen illusztrált tárgyak mindig is a gyengéim közé tartoztak. Azóta több bolyongós évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy rájöjjek hová húz a szívem.

   Ezzel az oldallal az a célom, hogy olyan dolgokat tervezzek és juttassak el hozzátok, amelyek túl mutatnak a megszokott ködön. Nem csak szépek, de aktuálisak, trendik és bátrak, mert nem elégszem meg a jóval, állandóan törekszem a megújulásra.

 

   Boldog vagyok, mert azt csinálhatom, amit szeretek és hiszem, hogy másoknak is örömet okozom ezzel.

IMG_3229_edited.jpg
279.jpg
bottom of page